Recollida de signatures

Recollida de signatures

L'escrit que trobareu a la primera entrada del bloc i tota la informació que hi anirem afegint es presentarà al Departament d'Ensenyament i mirarem que tingui la màxima difusió possible. També el farem arribar a la premsa i les institucions oportunes. Tothom que estigui interessat a subscriure el document a favor de la jornada contínua pot enviar el seu nom, DNI i professió a:

porlajornadacontinua@gmail.com.


viernes, 27 de abril de 2012

Una pica a Flandes!


Una bona notícia: el Departament d'Ensenyament obre les portes a la jornada continuada a secundària per al proper curs!


Avui, la consellera d'Ensenyament Irene Rigau ha informat que els instituts podran tenir jornada continuada el proper curs. 

ARA, CAL OBRIR LES PORTES TAMBÉ A LES ESCOLES!


Des de la Plataforma de Pares Pro Jornada Continuada ens congratulem que el Departament accepti concedir la Jornada Continuada als Instituts. A continuació reproduïm la notícia:



BARCELONA, 27 (EUROPA PRESS)

La consellera d'Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau, estudiarà la implantació de la jornada intensiva als instituts catalans, segons ha avançat aquest dijous en roda de premsa.

"Es treballaran les peticions de jornada continuada", ha dit la consellera, que ha instat a concretar quins suports té aquesta mesura en la comunitat educativa.

La consellera ha puntualitzat que en determinats àmbits la jornada intensiva "pot ajudar a estalviar", especialment pel que fa a menjador i transport escolar, per la qual cosa cal analitzar les situacions en les quals aquest estalvi aniria acompanyat d'un manteniment de la qualitat educativa.

"Ens replantejarem el nombre de tardes que, amb caràcter obligatori, fan els professors", ha dit Rigau, explicant que a partir del pròxim curs els centres de Secundària podran fer classes a la tarda només dos dies per setmana en lloc del mínim de tres al qual ara estan obligades.

La legislació obliga els instituts a obrir a la tarda com a mínim tres dies, el que el pròxim curs es rebaixarà a dos.

Aquesta reducció d'una tarda a la setmana permetrà estalvis en la despesa de manteniment dels centres i comportaria una millora de la realitat de les escoles al permetre l'estalvi de la seva despesa.


2 comentarios:

  1. por nuestros hijos,por nuestra vida en familia,por nuestro futuro,Si a la Jornada continua...ya va siendo hora que evolucionemos

    ResponderEliminar
  2. Hola! Soy de Vilanova i la Geltrú, y hace mucho que estoy intentando convencer a los padres de nuestro colegio y el consejo escolar de los beneficios de la jornada continua. Me alegro mucho que hay sus partidarios tan bien preparados y organizados en Vilanova. Quería preguntar, para intentar conseguir la jornada continua, que pasos se tendrá que tomar desde el colegio? Ya se ha planteado en algún colegio de Vilanova? Muchas gracias!

    ResponderEliminar